Μεταγραφικό... χτύπημα με Ναουέλ ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Μεταγραφικό... χτύπημα με Ναουέλ ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ολυμπιακός έκλεισε και ολοκλήρωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ Ματίας Ναουέλ, παίκτη που ανήκε στη Βιγιαρεάλ. Ανακοινώνεται μαζί με Σα το Σάββατο!
Ο Ολυμπιακός φέρνει έναν παίκτη σε καλή ηλικία προερχόμενο από το ισπανικό πρωτάθλημα και συνοδεύεται από πολύ καλές συστάσεις για το ταλέντο και τις προοπτικές του. Ο Ναουέλ είναι στα 21 του χρόνια, παίζει κυρίως αριστερός εξτρέμ αλλά αγωνίζεται και ως επιτελικός.
Έχει αργεντίνικο και ισπανικό διαβατήριο και ανήκε στη Βιγιαρεάλ με συμβόλαιο έως το 2019. Έχει θητεία στην β' ομάδα της Μπαρτσελόνα και στην Μπέτις. Πέρυσι είχε θητεία και στις δύο κάνοντας 27 συμμετοχές με 5 γκολ και 3 ασίστ. Στην La Liga2 με την β' ομάδα της Μπαρτσελόνα είχε 18 συμμετοχές με 5 γκολ και 3 ασίστ. Στην Μπέτις είχε 7 ματς και 2 στο Κύπελλο. Έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Ισπανίας και έχει βάλε και ορισμένα εντυπωσιακά γκολ ενώ είχε σκοράρει και στον τελικό του Euro U19.
Ο Ματίας Ναουέλ Λέιβα Εσκιβέλ πάντως στην La Liga πρόλαβε να παίξει 41 ματς έχοντας και 2 ασίστ ενώ συνολικά στην Ιβηρική αλλά και στο Europa έχει κάνει 133 συμμετοχές με 19 γκολ και 6 ασίστ. Ο Ναουέλ θα ανακοινωθεί το Σάββατο μαζί με τον γκολκίπερ Σα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα