Οριστικό του Μάριν στον Ερυθρό Αστέρα

Οριστικό του Μάριν στον Ερυθρό Αστέρα

Gazzetta team
Οριστικό του Μάριν στον Ερυθρό Αστέρα

bet365

Στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει οριστικά ο Μάρκο Μάριν, καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωση των Σέρβων.

Βρέθηκε λύση και με τον Μάρκο Μάριν, με τον Γερμανό να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό! Ο Ερυθρός Αστέρας που σας είχαμε αναφέρει νωρίτερα είχε μπει δυνατά για να κλείσει τον ποδοσφαιριστή, θα είναι οριστικά η νέα ομάδα του έμπειρου μεσοεπιθετικού.

Ο Γερμανός, περίμενε μέχρι το τέλος κάποια καλύτερη πρόταση, η οποία τελικά δεν ήρθε με αποτέλεσμα να αποδεχτεί αυτή των Σέρβων. Ο Μάριν έχει ήδη υπογράψει με τον Ερυθρό Αστέρα καθώς η ομάδα τα βρήκε μετά τον παίκτη και με τον Ολυμπιακό κι αυτός τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League μαζί με τους Σέρβους. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι Σέρβοι, ο Ολυμπιακός αναμένεται να εισπράξει ένα ποσό κοντά στις 500 χιλ. ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα