Άλλο... επίπεδο με το φετινό του ρόστερ ο Ολυμπιακός!

Άλλο... επίπεδο με το φετινό του ρόστερ ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Άλλο... επίπεδο με το φετινό του ρόστερ ο Ολυμπιακός!

bet365

Το Gazzetta.gr παραθέτει το ρόστερ του Ολυμπιακού όπως έχει διαμορφωθεί φέτος και εξηγεί το πως έχει ανέβει επίπεδο συγκριτικά με την περσινή χρονιά κυρίως στον άξονά του και στα άκρα του!
Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη από κάθε άποψη. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο σημείο να αμφισβητείται έντονα και από τον ίδιο του τον κόσμο σε πολλές περιπτώσεις. Έχασε τα πρωτεία του πρωταθλήματος, το Κύπελλο και ενώ έπεσε και σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στο Champions League. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Με προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς που ανέλαβε από τον Απρίλιο και σχεδιασμό πολύ καλύτερο από τον περσινό ο Ολυμπιακός υλοποίησε τα... θέλω και τις ανάγκες της ομάδας αλλά και του τεχνικού επιτελείου.
Στον άξονα η ενίσχυση ήταν δεδομένη και σημαντική με Τουρέ (σ.σ. στην δεδομένα πιο μεγάλη φετινή κίνηση με παίκτη με τεράστια καριέρα πίσω του και γκολάρες σε μεγάλα πρωταθλήματα και Ευρώπη) - στην μεγάλη επιστροφή του στον Ολυμπιακό - Γκιγιέρμε, Νάχτο αλλά και τον ανερχόμενο Καμαρά. Στα άκρα απέκτησε από πολύ νωρίς τον MVP του περσινού πρωταθλήματος, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, το next best thing της Σπόρτινγκ και πελάτη του Μέντες, Ντάνιελ Ποντένσε, τον επίσης ταλαντούχο Ναουέλ αλλά και τον Φετφατζίδη. Ακόμα και στα άκρα της άμυνας όμως έκανε καλές κινήσεις με την επιστροφή του ανεβασμένου και πολύ βελτιωμένου Τσιμίκα αλλά και την κίνηση με τον Μασούρα.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με το πόσο καλά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός σε Ευρώπη και Ελλάδα βγάζουν ένα άκρως θετικό πρόσημο στην πρώτη... ανάγνωση της χρονιάς σε σχέση με πέρυσι. Ας δούμε το πως διαμορφώθηκε το φετινό ρόστερ:
Γκολκίπερ: Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης και Σα.
Στόπερ: Βούκοβιτς, Μεριά, Τοροσίδης, Παπέ Σισέ, Μιράντα και Νικολάου.
Δεξιά μπακ: Μασούρας, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Τοροσίδης.
Αριστερά μπακ: Τσιμίκας, Νικολάου, Κούτρης και Μασούρας.
Αμυντικά χαφ: Τοροσίδης, Τουρέ, Καμαρά και Γκιγιέρμε.
Οκτάρια: Νάτχο, Τουρέ, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε και Ανδρούτσος.
Επιτελικοί: Φορτούνης, Τουρέ και Φετφατζίδης.
Εξτρέμ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Ναουέλ, Φετφατζίδης και Βρουσάι.
Επιθετικοί: Γκερέρο, Χασάν και Μάνος.
* Ο Πάρντο υπήρχε ακόμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού ως αναφορά και στο site του αλλά δεν θα μείνει στην ομάδα. Δείτε ακριβώς από κάτω το φετινό έμψυχο δυναμικό όπως υπάρχει στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της πειραϊκής ΠΑΕ.
Το ρόστερ του Ολυμπιακού πέρυσι το καλοκαίρι είχε:
Τερματοφύλακες: Προτό, Χουτεσιώτης και Καπίνο (σ.σ. τέθηκε εκτός ομάδας μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ).
Στόπερ: Παπέ Σισέ, Ρέτσος (σ.σ. πήρε μεταγραφή στα τέλη Αυγούστου στην Λεβερκούζεν), Ένγκελς, Μποτία, Νικολάου και Βούκοβιτς (σ.σ. έφυγε τον Γενάρη για Βερόνα).
Δεξιά μπακ: Ομάρ Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας (σ.σ. πήγε τον Γενάρη στην Μπράγκα) και Ζιλέ.
Αριστερά μπακ: Μίλιτς (έφυγε τον Γενάρη αφού είχε παίξει ελάχιστα και είχε τεθεί εκτός πλάνων), Νικολάου και Κούτρης.
Αμυντικά χαφ: Ζιλέ, Ρομαό και Ταχτσίδης.
Οκτάρια: Οφόε, Ανδρούτσος, Αντρέ Μάρτινς, Ζιλέ και Ταχτσίδης.
Επιτελικοί χαφ: Οφόε, Φορτούνης και Μάριν.
Εξτρέμ: Καρσελά (σ.σ. τέθηκε εκτός ομάδας τον Δεκέμβριο, επανήλθε και μετά πήγε στο Βέλγιο τον Γενάρη), Σεμπά (σ.σ. και αυτός τέθηκε off από ένα σημείο και έπειτα), Πάρντο, Μπεν (σ.σ. πήγε τον Γενάρη στον Ερ. Αστέρα) και Βρουσάι.
Επιθετικοί: Ανσαριφάρντ, Εμενίκε (σ.σ. πήγε τον Φλεβάρη ως δανεικός στην Ισπανία και το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος), Μπεν και Τζούρτζεβιτς.
Τον Γενάρη αποκτήθηκαν:
Μιραλάς (σ.σ. έφυγε πριν τελειώσει ο δανεισμός του), Χατζισαφί (έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι και πήγε στο Ιράν), Ιγκόρ Σίλβα (δόθηκε δανεικός στην Κύπρο το καλοκαίρι) και Ίβουσιτς (έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι).
- Δείτε πιο κάτω το ρόστερ όπως ήταν πέρυσι από το επίσημο site της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα