Παίρνει Ουγκράι ο Ατρόμητος (vids)

Παίρνει Ουγκράι ο Ατρόμητος (vids)

Νίκος Μαρούδας
Παίρνει Ουγκράι ο Ατρόμητος (vids)

bet365

Μια ανάσα από την απόκτηση του Ρόλαντ Ουγκράι βρίσκεται ο Ατρόμητος, που φαίνεται πως θα κλείσει την μεταγραφική του ενίσχυση με τον διεθνή Ούγγρο μεσοεπιθετικό...

Την τελευταία του μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες, τα έχουν βρει σε όλα με τον Ρόλαντ Ουγκράι, ο οποίος τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους.

Πρόκειται για διεθνή Ούγγρο ποδοσφαιριστή (5 συμμετοχές 1 γκολ) ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός αλλά και σε όλες τις θέσεις πίσω από αυτόν. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, έμεινε ελεύθερος στις 31 Αυγούστου από την Ντιόνσγκορ με την οποία πέρσι μέτρησε 36 συμμετοχές, 12 γκολ κι 8 ασίστ. Πλέον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και την Πέμπτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εργομετρικά κι εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί.

Θα πρέπει να αναφέρουμε, πως ο Ούγγρος χρησιμοποιεί με την ίδια ευκολία και τα δύο πόδια, κάτι που σίγουρα λείπει από την ομάδα του Ατρόμητου αυτή τη στιγμή. Ο Ουγκράι, γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1992 στην Ουγγαρία και άρχισε την καριέρα του στην Φερεντσβάρος, προερχόμενος από τις ακαδημίες της Χαλάντας. Εκεί επέστρεψε μετά το πέρασμά του στην πρώτη από την οποία αποχώρησε το 2016 για την Ντιόνσγκορ στην οποία κι έμεινε για δύο χρόνια, μετρώντας 59 συμμετοχές, 20 γκολ και 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσει.

Από την άλλη, με την Εθνική του ομάδα έγινε διεθνής στις 7/10/17 στην ήττα της Ουγγαρίας από την Ελβετία με 5-2 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχοντας μάλιστα σκοράρει στο ντεμπούτο του καθώς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Έπειτα από την συμμετοχή αυτή, αγωνίστηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι των προκριματικών απέναντι στα Νησιά Φερόε στις 10/10/17, αλλά και σε τέσσερα φιλικά κι έχει να κλειθεί σε αυτή από τις από τον Μάρτιο και τα φιλικά με Καζακστάν και Σκωτία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα