Τόνσο: «Ημουν πολύ κουρασμένος»

Τόνσο: «Ημουν πολύ κουρασμένος»

Gazzetta team
Τόνσο: «Ημουν πολύ κουρασμένος»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Αργεντινός χαφ εξήγησε πως απώλεσε την μεγάλη ευκαιρία του 85', η οποία θα έδινε απόψε στον Αστέρα το προβάδισμα
Ο Τόνσο ισοφάρισε απόψε, προσωρινά,για τον Αστέρα, όμως μετά απώλεσε μία μοναδική ευκαιρία ώστε να δώσει το προβάδισμα στους Αρκάδες. Ο Αργεντινός περιέγραψε στη NOVA την... επίμαχη φάση. «Ημουν πολύ κουρασμένος στη φάση της χαμένης ευκαιρίας, προσπάθησα να κάνω το σουτ όσο πιο γρήγορα μπορούσα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βάλω το δεύτερο γκολ. Η έλλειψη ρυθμού είναι το βασικότερό μου πρόβλημα. Σίγουρα με βοηθά να ξέρω τους περισσότερους συμπαίκτες μου από πέρυσι, θα προσπαθήσω με πολύ ατομική δουλειά να επιστρέψω στο επιθυμητό επίπεδο».
Για το μέλλον σχολίασε πως «κρατάμε από αυτή τη σειρά κόντρα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, πως είμαστε μια καλή ομάδα, χάσαμε δύσκολοα. Σήμερα ίσως μπορούσαμε να πάρουμε έναν ή και τρεις βαθμούς».
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα