«Γιορτή» και «όλε» στο Βικελίδης! (pics)

«Γιορτή» και «όλε» στο Βικελίδης! (pics)

Gazzetta team
«Γιορτή» και «όλε» στο Βικελίδης! (pics)

bet365

Ο Άρης επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-0 και περίπου 18.000 οπαδοί του Άρη γιόρτασαν την επιστροφή της ομάδας στην έδρα της σε αγώνα Super League με νίκη.

Τρίτο «τρίποντο» σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο ξεκίνημα στα «σαλόνια» συνιστούν εξαιρετική επίδοση για την ομάδα του Πάκο Ερέρα, με τους οπαδούς του Άρη να δίνουν βροντερό «παρών» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Τα γκολ των Γιουνές (22') και Γκαρσία (57') έδωσαν τη νίκη (2-0) στους «κίτρινους», που πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους στη Super League μετά από τέσσερα χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες από την ατμόσφαιρα που επικράτησε στον αγώνα:

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα