Ο Γεωργόπουλος νέος επικεφαλής scout στην Ακαδημία του Ολυμπιακού

Ο Γεωργόπουλος νέος επικεφαλής scout στην Ακαδημία του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Ο Γεωργόπουλος νέος επικεφαλής scout στην Ακαδημία του Ολυμπιακού

bet365

Ο Βασίλης Γεωργόπουλος θα είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο νέος επικεφαλής του τμήματος scouting της Ακαδημίας της ομάδας του Ολυμπιακού αντί του Γιώργου Αμανατίδη.
Γεννημένος στις 15 Μαρτίου του 1956, ο Βασίλης Γεωργόπουλος, έπαιξε ποδόσφαιρο από το 1971 έως το 1988 σε Καλαμάτα, Παναχαϊκή, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, ΑΕΚ και ξανά Καλαμάτα. Έχει 225 επίσημους αγώνες στα πόδια του και ενώ κατέγραψε και δύο συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας ανδρών.
Από το 1991 έως το 2009 κάθισε στον πάγκο πολλών ομάδων, μεταξύ των οποίων η Καλαμάτα, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Πάσιμος Μεσσήνης και ο ΠΑΟ Βάρδας. Την διετία 2009/10 ανέλαβε την Εθνική Γυναικών και ενώ από το 2010 ως το 2014 ήταν βοηθός προπονητής στην Εθνική Νέων. Το 2013 ήταν βοηθός προπονητή στην Εθνική Κ20, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2014 ήταν προπονητής Εθνικής Παίδων (Κ17). Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γεωργόπουλος θα τεθεί επικεφαλής τμήματος scouting στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού αντί του Αμανατίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα