Με Δεληζήση στην Αθήνα ο Άρης

Με Δεληζήση στην Αθήνα ο Άρης

Gazzetta team
Με Δεληζήση στην Αθήνα ο Άρης

bet365

Με τον αρχηγό Γιώργο Δεληζήση να επιστρέφει στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Άρης στην Αθήνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Πάκο Ερέρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τον Γιώργο Δεληζήση ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Φραν Βέλεθ, αλλά και ο Άλεξ Μενέντεθ.

Για ατελείωτη δράση, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Την αποστολή του Άρη θα δεξιωθεί το βράδυ του Σαββάτου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Αρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (28/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Με τη σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα.

Η αποστολή του Αρη (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Martinez, Ναζλίδης, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα