Σύνθημα νίκης για το ντέρμπι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού!

Δημήτρης Τομαράς
Σύνθημα νίκης για το ντέρμπι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του μετά τη Ντουντελάνζ να αξιοποιήσουν το momentum και να κάνουν ένα πολύ καλό ματς στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό για να έρθει η νίκη.
Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχάρη τους παίκτες του για το ματς με τη Ντουντελάνζ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως «όλοι μας θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό!
Είναι μία ευκαιρία για εμάς να δείξουμε την ποιότητά μας. Να αξιοποιήσουμε την πολύ καλή στιγμή στην οποία βρισκόμαστε τώρα. Με σοβαρότητα απέναντι σε έναν σημαντικό αντίπαλο. Για εμάς, όλη την ομάδα, τον κόσμο μας και φυσικά για τους τρεις βαθμούς». Γενικά στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού υπήρξε σύνθημα νίκης από τον Μαρτίνς και τους παίκτες για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα