Ο Νάτχο δεν θέλει με τίποτα να χάσει το ντέρμπι!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Νάτχο δεν θέλει με τίποτα να χάσει το ντέρμπι!

bet365

Ο Νάτχο έχει δείξει με κάθε τρόπο μετά το ματς με τη Ντουντελάνζ πως δεν θέλει να χάσει το ντέρμπι και ο Μαρτίνς θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή. Οι πρώτες σκέψεις του Ίβηρα για την 11άδα με Παναθηναϊκό.

Ο Σνελ ήταν ο παίκτης της Ντουντελάνζ που πάτησε άσχημα τον αστράγαλο του Νάτχο. Ο Ισραηλινός έγινε αλλαγή και βγήκε από το γήπεδο κουτσαίνοντας προκαλώντας την μεγάλη ανησυχία του Πέδρο Μαρτίνς. Και αυτό διότι ο Πορτογάλος τον είχε στο μυαλό του για βασικό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος χαφ πάντως εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην λείψει από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν θέλει με τίποτα να τον χάσει αυτόν τον αγώνα παρά το πρόβλημά του.

Εξάλλου σε σχέση με τον άλλο τραυματία, τον Ναουέλ, είναι στην πρώτη γραμμή (πλέον) των επιλογών του Ίβηρα τεχνικου. Ο Πορτογάλος ήδη πάντως έχει κάνει τις πρώτες σκέψεις του για 11άδα με Σα, Ομάρ, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρη (σ.σ. με τον Τσιμίκα να διεκδικεί με αξιώσεις θέση βασικού), κέντρο με Καμαρά, έναν εκ των Νάτχο - Μπουχαλάκη (σ.σ. εάν ο Ισραηλινός είναι ΟΚ είναι φαβορί) ή ακόμα και τον Γκιγιέρμε και μπροστά τους Φορτούνη, άκρα με Λάζαρο και Ποντένσε και φορ τον Χασάν. Ο Νάτχο εάν είναι καλά πάντως μπορεί να παίξει ακόμα και δεκάρι και να πάει στα άκρα μαζί με τον Λάζαρο ο Φορτούνης. Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει πάντως την διάθεση να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή και στο Λιμάνι ευελπιστούν και πιστεύουν πως θα τα καταφέρει ο Νατχο. Βέβαια παραδοσιακά και πάντα οι τελικές επιλογές και αποφάσεις του προπονητή για την 11άδα βγαίνουν ανήμερα του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα