Ο λόγος που ο Τουρέ «βγήκε μπροστά» και οι... εξετάσεις που έρχονται στον Ολυμπιακό

Ο λόγος που ο Τουρέ «βγήκε μπροστά» και οι... εξετάσεις που έρχονται στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Ο λόγος που ο Τουρέ «βγήκε μπροστά» και οι... εξετάσεις που έρχονται στον Ολυμπιακό

bet365

Μόνο τυχαία και συμπτωματική δεν ήταν η ανάρτηση του Γιάγια Τουρέ στο χρονικό σημείο που ήρθε για την ομάδα του Ολυμπιακού. Το Gazzetta.gr εξηγεί τα πως και τα γιατί αλλά και καταγράφει τις... εξετάσεις που έρχονται.
Είναι γεγονός πως έως τώρα ο Τουρέ δεν έχει αγωνιστεί πολλά λεπτά αλλά και συνολικά δεν έχει δώσει στον Ολυμπιακό όσα θα μπορούσε βάση της ποιότητάς του. Ο έμπειρος χαφ όμως δεν γύρισε στο Λιμάνι μόνο για το αγωνιστικό σκέλος. Επανήλθε και για την προσωπικότητα που τον διακρίνει και το πως μπορεί να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του αλλά και τον κόσμο και ειδικά στις πιο δύσκολες στιγμές ή σε συνθήκες μεγάλης πίεσης. Έκανε το come back διότι ως παρουσία μπορεί να συμβάλλει και στα αποδυτήρια. Να αποτελέσει πρότυπο για παίκτες όπως ο Καμαρά, ο Κούτρης και όχι μόνο. Ο 35χρονος άσος που φέτος έχει 5 αγώνες και 222 λεπτά δεν είχε πίσω του το καλοκαίρι κανονική και φουλ προετοιμασία. Το προηγούμενό του ματς ήταν με την Σίτι στις 9 Μαϊου, το 3-1 με την Μπράιτον, όπου είχε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Στην παρούσα φάση ο Τουρέ έκρινε πως με αυτήν την ανάρτηση θα μπορούσε να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του και τον κόσμο ώστε να πάνε καλύτερα στην συνέχεια και να πετύχουν τους στόχους τους. Και μαζί και εκείνος να πάρει ξανά τίτλο στον Ολυμπιακό. Από την άλλη δεν υπάρχει καμία τελική απόφαση για τον Τουρέ σε σχέση με τον Γενάρη, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να διαρρέεται. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και για εκείνον μπροστά οι απαιτούμενες... εξετάσεις. Ο Ιβοριανός άσος έχει δείξει διάθεση να βοηθήσει, ωστόσο στο προσεχές διάστημα που σίγουρα θα κληθεί να το κάνει θα πρέπει να μπορέσει να δείξει και μία πιο καλή εικόνα και αυτό περισσότερο από όλους το καταλαβαίνει ο ίδιος. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο υπάρχει λοιπόν ένας νέος κύκλος... εξετάσεων για όλους στην ομάδα. Το 1-1 με τον Παναθηναϊκό έφερε νέα πίεση στην ομάδα που τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Όμως από την στιγμή που ο Μαρτίνς θεωρεί ότι υπάρχει και θέμα ψυχολογίας ειδικά στο ζήτημα της επιθετικής αναποτελεσματικότητας αυτή η ενέργεια του Τουρέ λειτουργεί συσπειρωτικά και... ντοπάρει ψυχολογικά όλη την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα