Ουάρντα: «Θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ»

Ουάρντα: «Θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ουάρντα: «Θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ξεκάθαρη πρόθεση αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, από τον Αμρ Ουάρντα ο οποίος δήλωσε πως δεν υπολογίζεται κι ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα τον Γενάρη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής και πάλι τον Αμρ Ουάρντα, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως δεν υπολογίζει στον Αιγύπτιο. Ο ίδιος δεν το άφησε να περάσει έτσι όμως και μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

100% Eπιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τότεναμ – Τσέλσι! (21+*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως τον Ιανουάριο θέλει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Ισπανία και Αγγλία για τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε στο «yallakora.com»:

«Θέλω να αποχωρήσω από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Θέλω μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζομαι, αφού στον ΠΑΟΚ δεν βρίσκομαι στα πλάνα του προπονητή μου χωρίς λόγο.

Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα και θέλω να αγωνίζομαι. Έχω προτάσεις από αγγλικές και ισπανικές ομάδες, τις οποίες θα εξετάσω. Δεν θέλω να επιστρέψω στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα