Δώνης: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να τον αντιμετωπίσει»

Gazzetta team
Δώνης: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να τον αντιμετωπίσει»

bet365

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι οι «ασπρόμαυροι» αποτελούν φαβορί για τον τίτλο και ότι η μοναδική ομάδα που μπορεί να τους κοντράρει είναι οι «ερυθρόλευκοι».

Σοσιεδάδ – Θέλτα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Total Football του Οpen και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Είναι πάντα δύσκολο για τις ομάδες που ξεκινούν πολύ νωρίς την προετοιμασία. Όλη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με έναν κοντινό στόχο, που ήταν οι όμιλοι του Champions League. Δαπάνησε πολλή ενέργεια προσαρμοσμένος σε αυτό. Το πλεονέκτημά του είναι ότι έχει βάθος στο ρόστερ και μπόρεσε να ανταποκριθεί.

Έχει και μια ομάδα ακριβή για τα ελληνικά δεδομένα και το σημαντικό είναι ότι με το βάθος που έχει, κατάφερε να πάρει τα αποτελέσματα ακόμα και στα διαστήματα που δεν έχει παίξει καλά. Όταν και στην κακή σου μέρα καταφέρνεις να κερδίζεις αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα και νομίζω ότι από θέμα και ποιότητας και αποτελεσμάτων, τα έχει καταφέρει πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ ως τώρα έχει παίξει πάρα πολύ καλά και είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί. Η μοναδική ομάδα που δείχνει να μπορεί να τον αντιμετωπίσει είναι ο Ολυμπιακός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα