Κονέ: «Με προσβάλλει ο Βιερίνια, δεν έκλεψα κανένα πρωτάθλημα» (vid)

Gazzetta team
Κονέ: «Με προσβάλλει ο Βιερίνια, δεν έκλεψα κανένα πρωτάθλημα» (vid)

bet365

Ο Παναγιώτης Κονέ, απάντησε στις δηλώσεις του Βιερίνια που είπε πως το περσινό πρωτάθλημα κλάπηκε από την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έκανε ο Ίβιτς στην Λεωφόρο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην κάμερα του Open, προσέβαλλαν τον Παναγιώτη Κονέ όπως ο ίδιος είπε στην εκπομπή «Total Football». Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων ανέφερε πως το περσινό πρωτάθλημα κλάπηκε από την ΑΕΚ.

Ο πρώην άσος της Ένωσης, απάντησε στον Πορτογάλο, λέγοντας: «Εμένα με προσβάλλει αυτό που είπε ο Βιεϊρίνια. Εγώ δεν έκλεψα κανένα πρωτάθλημα. Εγώ την ημέρα του αγώνα κοιμήθηκα με 5 βαθμούς διαφορά και ξύπνησα με δύο. Θα παίζαμε ένα ματς χωρίς φιλάθλους και ξυπνάω με μία Τούμπα που είχε sold out. Έκανε λάθος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε και έχασε το πρωτάθλημα».

Ενώ συμπλήρωσε και για το αν οι ομάδες πρέπει να παίρνουν βαθμούς εκτός γηπέδων, θυμίζοντας τα όσα έκανε ο Ίβιτς στη Λεωφόρο: «Το ίδιο πράγμα που έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς. Έκανε τον πεθαμένο. Εγώ είμαι την άποψης να τιμωρείται η ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα