Επιστροφές στον ΟΦΗ
Το πρωί της Παρασκευής (6/12) ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε τους τρεις παίκτες να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα, στο οποίο συμμετείχαν μάλιστα για μια ακόμα μέρα χωρίς προβλήματαοι Μιγκέλ Μεγιάδο, Χουάν Νέιρα και Θανάσης Ντίνας.
Μοναδικοί απόντες από την προπόνηση,περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, επιθετικής ανάπτυξης με υπεραριθμία και transition, ήταν ο τραυματίας Μανώλης Μπολάκης και ο ανέτοιμος Χρήστος Αραβίδης.
Επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή (7/12) στις 11:00 το πρωί.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η απάντηση του Μπέου στον Μπούση: «Δεν τον είδαμε να κάνει καμία τοποθέτηση για το καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε»
- Εκνευρισμένος ο Μπούσης: Ανέβασε story με την επίμαχη φάση για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή
- Τελικός Κυπέλλου: Τη Δευτέρα αρχίζει η online διάθεση εισιτηρίων σε ακόμα δυο θύρες του ΟΦΗ
