Επίσημο: Τέλος ο Τουρέ από τον Ολυμπιακό!

Επίσημο: Τέλος ο Τουρέ από τον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημο: Τέλος ο Τουρέ από τον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε επίσημα για το... διαζύγιο με τον Γιάγια Τουρέ τονίζοντας ότι αποφασίστηκε από κοινού το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την αποχώρηση του Γιάγια Τουρέ:

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ανακοίνωση Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Γιάγια Τουρέ.

Τρίτη, 11 Δεκ 2018: Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας, ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους. Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και έχει σημαδέψει την ιστορία του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα. Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν. Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα