«Κίνηση και κρούση του Ολυμπιακού για Γιορέντε»

«Κίνηση και κρούση του Ολυμπιακού για Γιορέντε»

Δημήτρης Τομαράς
«Κίνηση και κρούση του Ολυμπιακού για Γιορέντε»

bet365

Για ακόμα μία ημέρα στην Ισπανία συνδέουν τον Φερνάντο Γιορέντε με τον Ολυμπιακό κάνοντας λόγο για κίνηση των Πειραιωτών και ενώ ο έμπειρος παίκτης έχει δηλώσει πως εάν φύγει από την Premier θέλει να γυρίσει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Συνεχίζεται η... παρέλαση ονομάτων για την επίθεση του Ολυμπιακού. Ο 33χρονος Γιορέντε της Τότεναμ γράφεται ξανά για τον Ολυμπιακό και ότι οι Πειραιώτες έχουν κάνει κρούση για την απόκτησή του. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως - που φέτος έχει 8 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ - έχει τονίσει πως εάν έφευγε από τους Spurs θα ήθελε να γυρίσει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Γιορέντε έχει πίσω του θητεία σε Γιουβέντους και Σεβίλλη ενώ έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες της Μπιλμπάο.

«Αν θα ήθελα να επιστρέψω στην Αθλέτικ; Ναι, θα ήθελα να επιστρέψω, αν είχα την ευκαιρία και αν ήθελαν να μιλήσουν μαζί μου. Υπάρχει option για έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό μου αλλά η απόφαση δεν είναι δική μου», είχε πει σχετικά ο Γιορέντε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα