Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την πλευρά Σολδάνο και οι εξελίξεις!

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την πλευρά Σολδάνο και οι εξελίξεις!

Δημήτρης Τομαράς
Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την πλευρά Σολδάνο και οι εξελίξεις!

bet365

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του Φράνκο Σολδάνο και εντείνει τις προσπάθειές του για την χρυσή... τομή με την Ουνιόν με τους Αργεντίνους να εκτιμούν ότι η μεταγραφή του παίκτη θα κλείσει άμεσα για την Ευρώπη.

Με την πλευρά του παίκτη ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει το καλοκαίρι αλλά το deal χάλασε για 500.000 ευρώ παραπάνω που ήθελε η Ουνιόν. Τώρα ο Ολυμπιακός τα βρήκε ξανά σε όλα με τον 24χρονο Αργεντίνο φορ με ιταλικό διαβατήριο και απομένει το ΟΚ του συλλόγου του με το σχετικό οικονομικό αντάλλαγμα. Το ποσό που ζητούσε η Ουνιόν ήταν μίνιμουμ 1,7 εκατ. ευρώ για το 75% του παίκτη καθώς το άλλο 25% ανήκει σε εκείνον και τους δικούς του ανθρώπους.

H μαγεία των Χριστουγέννων σε περιμένει στο καζίνο της Novibet!

Στην Αργεντινή πάντως εκτιμούν ότι η μεταγραφή του Σολδάνο στην Ευρώπη δρομολογείται και θα προκύψει σύντομα. Ο ύψους 1.86 μέτρων επιθετικός έχει 14 ματς με 2 γκολ φέτος και δεν διαθέτει προηγούμενη εμπειρία από την Ευρώπη. Εννοείται πως τον Γενάρη θα φύγει ένας των Χασάν - Μάνου για να έρθει ο επόμενος φορ στο Λιμάνι. Από μεριάς των Πειραιωτών δεν υπάρχει επί του παρόντος κάποια σχετική επιβεβαίωση αλλά και από την Αργεντινή και από την Ουνιόν έχει προκύψει η πληροφορία για την προσπάθεια για το τελικό deal μέσω μίας σειράς νέων επαφών - διαπραγματεύσεων.

Σολδάνο στην Ουνιόν: «Εγώ έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό»

Στην επαφή που είχε η πλευρά του Σολδάνο με την διοίκηση της Ουνιόν - σύμφωνα με πηγές και ρεπορτάζ από την Αργεντινή - ο παίκτης μετέφερε προς τους ιθύνοντες ότι «εγώ έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και θα ήθελα να με αφήσετε να πάω εκεί. Εάν δεν συμβεί αυτό τώρα θα γίνει το καλοκαίρι». Η Ουνιόν πρότεινε νέο συμβόλαιο, κάτι που ο Σολδάνο δεν το ήθελε. Έτσι στον σύλλογό του άρχισαν να... υποχωρούν. Πάντως σχετικά με τα χρήματα του deal από την Αργεντινή τονίζεται ότι δεν θα είναι στα 1.7 και πλέον αλλά θα είναι από 1.5 εκατ. ευρώ και κάτω.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα