H Aζαξιό ανακοίνωσε τον Μπα στον Ολυμπιακό! (pic)

H Aζαξιό ανακοίνωσε τον Μπα στον Ολυμπιακό! (pic)

Gazzetta team
H Aζαξιό ανακοίνωσε τον Μπα στον Ολυμπιακό! (pic)

bet365

H Αζαξιό ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ουσεϊνού Μπα στον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι, ενώ μέχρι τότε θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός στους Γάλλους!

Επιβεβαιώθηκε από τη Γαλλία η μεταγραφή του 23χρονου Σενεγαλέζου αμυντικού στους Πειραιώτες για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού του 2019.

Όπως ανάρτησε η Γκαζελέκ Αζαξιό στο Twitter, ο Μπα θα αγωνιστεί ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους» στον σύλλογο και στη συνέχεια θα... πιάσει λιμάνι.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

«Ο Ουσεϊνού Μπα, αμυντικός της Γκαζελέκ από το καλοκαίρι του 2017, σήμερα υπέγραψε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, θα παραμείνει στην ομάδα ως δανεικός, μέχρι το τέλος της σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Έτσι όλα δείχνουν πως ο ύψους 192 εκατοστών κεντρικός αμυντικός θα αγωνίζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη νέα χρονιά.

INFOS TRANSFERT
Ousseynou Ba, a signé aujourd’hui son transfert pour l’Olympiakos FC Le Pirée. Il sera cependant prêté au GFCA jusqu’à la fin de la saison !
https://t.co/qUXuyo3SqR pic.twitter.com/d0mpRdk3kg

— Gazélec FC Ajaccio (@gfc_ajaccio) 1 Ιανουαρίου 2019

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα