Ατομικό πρόγραμμα για Σιώπη, Γιουνές

Ατομικό πρόγραμμα για Σιώπη, Γιουνές

Gazzetta team
Ατομικό πρόγραμμα για Σιώπη, Γιουνές

bet365

Χωρίς τους Σιώπη, Γιουνές συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα (14/1, 19:00) με τη Λαμία.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/01, 19:00), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Τα μεγάλα φαβορί Λίβερπουλ, Τσέλσι και Γιουβέντους παίζουν σε φοβερές αποδόσεις στο νέοPamestoixima.gr.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή. Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι Μανώλης Σιώπης και Χαμζά Γιουνές ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την στερεοελλαδίτικη ομάδα θα κριθεί στην προπόνηση της Κυριακής».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα