Τα δεδομένα για Ζιλ Ντίας στον Ολυμπιακό

Τα δεδομένα για Ζιλ Ντίας στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για Ζιλ Ντίας στον Ολυμπιακό

bet365

Ο 22χρονος Πορτογάλος winger είναι παίκτης που βρίσκεται στο... κάδρο του Ολυμπιακού για την πιθανή κίνησή του στα άκρα της επίθεσης ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα για την υπόθεσή του...
Στα 22 του ο εξτρέμ Ζιλ Ντίας (σ.σ. μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις της επίθεσης) παίζει στην Φόρεστ με δανεισμό από την Μονακό, με το συγκεκριμένο deal να έχει και οψιόν αγοράς. Αυτό σημαίνει πως για να φύγει θα πρέπει να προκύψει διακοπή δανεισμού με συμφωνία με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Ένα σκέλος είναι αυτό.
Μία άλλη παράμετρος είναι η έλευση του Μάρτιν Ο' Νιλ. Ο νέος τεχνικός της Φόρεστ θα δει και θα αξιολογήσει όλο το ρόστερ για να δώσει τις εισηγήσεις του. Μπορεί ο Ντίας - που δεν έπαιζε το τελευταίο διάστημα - να του κάνει, μπορεί όμως και όχι. Είναι κάτι που μένει να ξεκαθαριστεί. Στην περίπτωση που δεν του κάνει ίσως έτσι να μπορέσει να ανοίξει ο δρόμος για την αποχώρησή του. Ο Ντίας με ύψος πάνω από 1.80 μέτρα έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας και εκτός από την πατρίδα του έχει περάσει από τις Ακαδημίες της Μονακό, την πρώτη ομάδα των Μονεγάσκων και την Φιορεντίνα. Φέτος έχει 23 ματς στην Φόρεστ με 1 γκολ και 1 ασίστ. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από την Αγγλία ο παίκτης αυτός έχει πέσει στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό ωστόσο υπάρχουν οι δύο βασικές προϋποθέσεις - που προαναφέραμε - για να... ξεκλειδώσει η περίπτωσή του. Στην παρούσα φάση πάντως πηγές κοντά στους Πειραιώτες εμμένουν στο ότι βασικός στόχος παραμένει το να βρεθεί και να κλείσει ο αντί-Γιαννιώτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα