Επεισόδια κάτω από το μπουθ του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ! (pics & vids)

Gazzetta team
Επεισόδια κάτω από το μπουθ του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ! (pics & vids)

bet365

Ένταση μετά τη λήξη του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, όταν οπαδοί πέταξαν μπουκάλια στο σημείο που καθόταν ο Γιώργος Σαββίδης, απάντησε η προσωπική του ασφάλεια και επενέβησαν με καθυστέρηση τα ΜΑΤ.

Η λήξη του ντέρμπι μεταξύ των δυο «Δικέφαλων» (1-1) βρήκε τα νεύρα τεντωμένα στα επίσημα του γηπέδου, με οπαδούς της ΑΕΚ να εκτοξεύουν αντικείμενα προς το μέρος που καθόταν ο Σαββίδης και τους άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας να αντιδρούν.

Αυτόματα στο σημείο συγκεντρώθηκε κόσμος, η ένταση αυξήθηκε και οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν, χρησιμοποιώντας κατασταλτικά μέτρα για να αποκαταστήσουν την τάξη. Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κλείστηκαν για λίγη ώρα στο μπουθ με σβηστά φώτα.

Το gazzetta.gr βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε τις στιγμές:

Λίγη ώρα αργότερα κι αφού το πλήθος διαλύθηκε, ο Γιώργος Σαββίδης και τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ αποχώρησαν περικυκλωμένοι από τους άνδρες της συνοδείας του πρώτου, καθώς και από αστυνομικές δυνάμεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα