ΣΟΚ για ΟΦΗ, εισήγηση για υποβιβασμό από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Gazzetta team
ΣΟΚ για ΟΦΗ, εισήγηση για υποβιβασμό από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

bet365

«Βόμβα» μεγατόνων από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ η οποία εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΟΦΗ και βαρύ χρηματικό πρόστιμο που αφορά το ματς των Κρητικών με τον Αιγινιακό.

Τραγική για τον ΟΦΗ τροπή παίρνει η υπόθεση του ύποπτου για χειραγώγηση αγώνα των Κρητικών με τον Αιγινιακό στο «Γεντί Κουλέ» (6-0 είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι). Συγκεκριμένα η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγήθηκε τον υποβιβασμό των Κρητικών και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Μιλάμε για μία εξοντωτική ποινή, καθώς η εισήγηση κάνει λόγο για υποβιβασμό, αφαίρεση 6 βαθμών από το πρωτάθλημα που θα δικαιούται η ομάδα να αγωνιστεί και πρόστιμο που φτάνει το εξωπραγματικό 3.150.000 ευρώ!

Βέβαια το ό,τι υπάρχει αυτή η εισήγηση δεν πάει να πει πως θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η τιμωρία του ΟΦΗ, ωστόσο είναι πρώτη φορά που η συγκεκριμένη επιτροπή εισηγείται κάτι τέτοιο με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Από την πλευρά της το μόνο που αναφέρει η ΠΑΕ αυτή τη στιγμή είναι: «Ουδέν σχόλιο για τη συγκεκριμένη εισήγηση. Θα τοποθετηθούμε όταν πρέπει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα