Ολυμπιακός: Ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα και ζήτησε νίκη με ΠΑΟΚ! (pics)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα και ζήτησε νίκη με ΠΑΟΚ! (pics)

bet365

Τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ζήτησαν οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού από τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς την ώρα που αυτοί αποχωρούσαν από το μνημόσυνο της Θύρας 7.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μόνο τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής για να μείνει ζωντανός στην μάχη του πρωταθλήματος. Για τον λόγο αυτό σε μια προσπάθεια οι φίλοι της ομάδας να «ντοπάρουν» τους ποδοσφαιριστές, συγκεντρώθηκαν έξω το πάρκινγκ του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», την ώρα που αποχωρούσε η αποστολή και αφού τους χειροκρότησαν, τους ζήτησαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό και να γυρίσουν με τη νίκη από την Τούμπα.

Γενικά πολύς κόσμος περίμενε τα μέλη της αποστολής και την ώρα που αποχωρούσαν οι «ερυθρόλευκοι» - μετά το μνημόσυνο της Θύρας 7 - με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι της Κυριακής. Οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα και άναψαν καπνογόνα και αποθέωσαν τον Μαρτίνς αλλά και παίκτες όπως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Φορτούνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα