Έκανε δοκιμή και με Νάτχο ο Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Έκανε δοκιμή και με Νάτχο ο Μαρτίνς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε το Σάββατο δοκιμή και με τον Ισραηλινό άσο στον άξονα του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.
Εν μέσω δοκιμών ποτέ δεν μπορεί κανείς να είναι 100% σίγουρος. Είναι όμως ένα γεγονός. Ότι ο Πορτογάλος το Σάββατο δοκίμασε και τον Νάτχο μαζί με τον Γκιγιέρμε για το κέντρο των Πειραιωτών ως προς το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Κάτι που σημαίνει πως ο Ισραηλινός έχει τις πιθανότητές του.
Σε αυτήν την περίπτωση η επικρατέστερη διάταξη θα έχει ως εξής: Σα πορτιέρο, αριστερά τον Κούτρη και δεξιά τον Τοροσίδη και κέντρο άμυνας με Βούκοβιτς και Σισέ. Στον άξονα ο Γκιγιέρμε με τον Νάτχο και επιτελικός ο Φορτούνης. Στα δύο άκρα της επίθεσης οι Λάζαρος και Ποντένσε και προβάδισμα για μπροστά ο Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα