ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ένταση με Μαρινάκη, που πήγε να μπει στα αποδυτήρια (pics & vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ένταση με Μαρινάκη, που πήγε να μπει στα αποδυτήρια (pics & vids)

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε να μπει στα αποδυτήρια και όχι στις σουίτες της Τούμπας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε τη λύση.

Ο ισχυρός άνδρας άνδρας του Ολυμπιακού έφτασε με την αποστολή της ομάδας, όντας μπροστά-μπροστά στο πούλμαν. Κατέβηκε από τους πρώτους και κινήθηκε προς τα αποδυτήρια της Τούμπας, όπου του απαγορεύτηκε η είσοδος. Για ένα διάστημα στην είσοδο των αποδυτηρίων επικράτησε πανικός, με αποτέλεσμα να έρθουν κι άλλες δυνάμεις της Αστυνομίας. Ο λόγος ήταν ότι ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού δεν είχε διαπίστευση για τον αγωνιστικό χώρο.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Γιώργος Σαββίδης, στον οποίο ο Μαρινάκης είπε ότι απλά ήθελε να ελέγξει ότι όλα είναι καλά. Τότε, ο γιος του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ τον έβαλε στα αποδυτήρια, σταματώντας το θέμα εκεί. Ο Γιώργος Σαββίδης, άλλωστε, ήταν από πολύ νωρίς στο γήπεδο, παρακολουθώντας τα πάντα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού έριξε μια ματιά στα αποδυτήρια, κινήθηκε στη συνέχεια για τη σουίτα που παραχώρησε ο ΠΑΟΚ στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου και αποδοκιμάστηκε ο Κώστας Καραπαπάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα