Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Οριστικά χωρίς Ομάρ η αποστολή και σκέψη για... τρικ με Σολδάνο! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Οριστικά χωρίς Ομάρ η αποστολή και σκέψη για... τρικ με Σολδάνο! (pic)

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί - όπως αναμενόταν - τέθηκε οριστικά εκτός των πλάνων του Μαρτίνς για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Η σκέψη για... τρικ με Σολδάνο για μπροστά.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη δεν θα είναι λοιπόν ο Ομάρ. Πιο αναλυτικά:
Κίπερ: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν και Σα
Αμυντικοί: Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης και Σισέ
Μέσοι: Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Λάζαρος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας και Ποντένσε
Επιθετικοί: Γκερέρο, Χασάν και Σολδάνο
Ο Μαρτίνς έβγαλε 24 από την οποία θα κοπούν παίκτες για την τελική 18άδα. Μία εκτίμηση για 11άδα είναι με Σα πορτιέρο, άμυνα με Κούτρη, Τοροσίδη, Σισέ ή Μεριά και Βούκοβιτς και άξονα με Γκιγιέρμε και Καμαρά. Στο ένα άκρο της επίθεσης ο Ντίας και στο άλλο ο Λάζαρος με τον Φορτούνη πίσω από τον Χασάν που είναι να είναι ένα... κλικ πιο πάνω από τον Γκερέρο. Ωστόσο υπάρχει και μία πληροφορία - εκτίμηση για πιθανό τρικ με Σολδάνο είτε πίσω από τον επιθετικό είτε για Φορτούνη με Σολδάνο για μπροστά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα