ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ΟΑΚΑ

ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ΟΑΚΑ

bet365

Δεν αποκλείεται να κρύβει εκπλήξεις το αρχικό σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απόψε στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να βρει λύσεις με δεδομένες τις απουσίες, λόγω τραυματισμών, καθώς Πέλκας, Ελ Καντουρί έχουν τεθεί νοκ άουτ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα περιμένει να διαπιστώσει την ετοιμότητα του Λέο Ζαμπά ενόψει του σημερινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Από την κατάσταση του Βραζιλιάνου θα εξαρτηθεί και ο τελικός σχηματισμός του «Δικεφάλου», όπου κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Ο Μαουρίσιο επιστρέφει στην ενδεκάδα με έναν εκ των Σάχοφ (το πιθανότερο) ή Ολιβέιρα δίπλα του, ο Μπίσεσβαρ σε ρόλο «δέκα», με τους Λημνιό και Ζαμπά (ή Ενρίκε) στα άκρα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Άκπομ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα