Εννιά ντέρμπι χωρίς νίκη ο Παναθηναϊκός!

Εννιά ντέρμπι χωρίς νίκη ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Εννιά ντέρμπι χωρίς νίκη ο Παναθηναϊκός!

bet365

Από τις 28 Οκτωβρίου του 2017 έχει να πάρει μεγάλο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, αρνητική παράδοση που θέλει να σπάσει στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η πτώση της ποιοτικής στάθμης του ρόστερ του Παναθηναϊκού την τελευταία διετία που προέκυψε ως αποτέλεσμα του σκληρού μνημονίου που εφάρμοσε η διοίκηση της ΠΑΕ έχει αφήσει, μεταξύ άλλων, το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ χωρίς νίκη σε ντέρμπι εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο!

Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός πήρε το ᾽᾽τρίποντο᾽᾽ σε μεγάλο παιχνίδι ήταν στις 28 Οκτωβρίου του 2017, υποδεχόμενος τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο. Τότε στον πάγκο βρισκόταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης και η ενδεκάδα απαρτιζόταν από τους:

Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια. Χουλτ και Κουλιμπαλί στα άκρα της άμυνας και στόπερ οι Μολέδο, Κολοβέτσιος. Κουρμπέλης και Σιλά οι κεντρικοί μέσοι. Λουντ, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες η μεσοεπιθετική τριπλέτα και στην κορυφή ο Μολίνς. Στο 56’ ο Βιγιαφάνιες ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ της νίκης.

Από τότε και για εννιά σερί αναμετρήσεις, ο Παναθηναϊκός δεν έχει μπορέσει να πάρει ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Εκείνη την αγωνιστική περίοδο ακολούθησε:

Το 1-1 με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο. Το 4-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, το 3-ο από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και το 3-ο από τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο.

Φέτος:

Ο Παναθηναϊκός έχασε 2-0 στην Τούμπα, αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ως γηπεδούχος, πήρε ισοπαλία(1-1) στο Καραϊσκάκη και ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ με 2-0.

Η αναμέτρηση με την Ένωση το Σάββατο θα είναι το δέκατο στην σειρά ντέρμπι για τους ᾽᾽πράσινους᾽᾽ ενώ ακολουθεί εκείνο με τον Ολυμπιακό, με το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ να κινδυνεύει να χτίσει μία ακόμη πιο αρνητική παράδοση αν δεν καταφέρει να πάρει ένα από τα δύο αυτά παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα