Κουλιμπαλί: «Φταίμε και εμείς που δεν πασάρουμε σωστά για να σκοράρουν οι επιθετικοί»

Gazzetta team
Κουλιμπαλί: «Φταίμε και εμείς που δεν πασάρουμε σωστά για να σκοράρουν οι επιθετικοί»

bet365

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί σχολίασε την εικόνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, το πρόβλημα στο σκοράρισμα ενώ ανέφερε πως ο Τζον Σνόου είναι ο αγαπημένος του χαρακτήρας από το Games of thrones.

Ο Κουλιμπαλί είπε στη NOVA για:

Το ματς του ΟΑΚΑ: Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς για μένα γιατί είχα πριν έναν τραυματισμό. Ήταν ο πρώτος αγώνας που επέστρεψα. Η ομάδα μου ήταν καλή στην άμυνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα ή δύο γκολ αλλά και η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα.

Το πρόβλημα στο σκοράρισμα και την επίθεση: Κοιτάξτε είναι σαφές ότι δεν είχαμε την ίδια τύχη με αυτήν του α' γύρου. Οι επιθετικοί δεν σκοράρουν διότι δεν πασάρουμε σωστά και εμείς, όμως από εδώ και πέρα πιστεύω ότι θα πάμε πιο καλά. Φταίμε και εμείς που δεν βάζουν γκολ οι φορ.

Την συνέχεια και την 5η θέση: Σίγουρα έχουμε κάνει λάθη. Όμως συνεχίζουμε να είμαστε φιλόδοξοι και υπάρχουν ματς και μπορούμε να καταφέρουμε την 5η θέση.

Το Κόπα Άφρικα: Ναι το περιμένω το Κόπα Άφρικα. Είναι σημαντικό και αυτό αλλά είναι και θέμα του προπονητή εάν με καλέσει ή όχι. Όμως το πιο σημαντικό είναι τα ματς στον Παναθηναϊκό. Αυτήν την στιγμή προέχει ο Παναθηναϊκός.

Τον αγαπημένο του χαρακτήρα από το Games of thrones: Ο Τζον Σνόου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα