Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Επεισόδια στο Αγρίνιο (vid & pics)

Gazzetta team
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Επεισόδια στο Αγρίνιο (vid & pics)

bet365

Μεγάλης έκτασης επεισόδια στο κέντρο του Αγρινίου με οπαδούς του Παναιτωλικού και του ΠΑΟΚ να έρχονται στα χέρια και την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών για να τους σταματήσει.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το pregame του αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα περίπου τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, υπήρξαν επεισόδια στο κέντρο του Αγρινίου ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων. Επεισόδια μεγάλης έκτασης, καθώς πιάστηκαν στα χέρια, πέταξαν αντικείμενα και υπήρχαν και τραυματίες. Η αστυνομία δεν είχε προβλέψει κάτι και δυστυχώς ήταν απούσα αρχικά, καθώς ελάχιστοι αστυνομικοί ήταν παρόντες και παρά την προσπάθεια δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν τα επεισόδια.. Στην συνέχεια έκανε την εμφάνισή της και με ρίψη χημικών κατάφερε να σταματήσει τις οδομαχίες και μετά από περίπου ένα μισάωρο τα πνεύματα ηρέμησαν.

Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα agriniopress.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα