Στο Πανθεσσαλικό η ΑΕΛ, εάν...

Στο Πανθεσσαλικό η ΑΕΛ, εάν...

Gazzetta team
Στο Πανθεσσαλικό η ΑΕΛ, εάν...

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο οι «βυσσινί» να... μετακομίσουν στον Βόλο. «Επίθεση» στον Λεοζίνιο.

Για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΛ, την έδρα των «βυσσινί» αλλά και το ρόστερ της ομάδας μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στον σταθμό «Astra». Οπου μεταξύ άλλων εξαπέλυσε «επίθεση» στον Λεοζίνιο. Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

* «Έχω δηλώσει δημοσίως όποιος δώσει σε μένα 3.000.000 ευρώ, έφυγα χθες και του αφήνω μια ομάδα με λογικά συμβόλαια τριών ετών, του δίνω τηλεοπτικό συμβόλαιο, 1.700.000 ευρώ. Μόνο το προπονητικό κέντρο είναι αξίας άνω των 700.000 ευρώ. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία πρόταση.»

* «Εάν εμείς μέχρι τότε που πρέπει να δηλώσουμε έδρα δεν έχουμε δώσει, με αυτές τις πάμφθηνες τιμές, 4.000 εισιτήρια διαρκείας, να μην πληρώνουμε από την τσέπη μας για το γήπεδο, η επόμενη έδρα της ΑΕΛ, εφόσον δεν βρεθεί αγοραστής θα είναι το Πανθεσσαλικό στάδιο.»

*«Τελειώνει το συμβόλαιο του Λεοζίνιο δεν θα τον ανανεώσουμε. Ήταν η πιο αποτυχημένη μεταγραφή στην ιστορία μου. 150.000 ευρώ στο συμβόλαιο και 150.000 ευρώ εφορία και έπαιξε έξι παιχνίδια. Ήταν απαίτηση του Πάους. Ο Λεοζίνιο είναι ποδοσφαιρικός απατεώνας. Σας το λέω ευθέως, μ΄ αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Ο Λεοζίνιο περνάει ζωή χαρισάμενη. Για να καταλάβετε μόλις τον πιέσουμε λίγο πονάει το πόδι μου, πονάει η μέση μου. Δεν έχει προσφέρει το παραμικρό. Τον βάλαμε στα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα και στα δύο έγινε αλλαγή. Δεν ακούμπησε τη μπάλα. Μιλάμε τώρα ούτε να βάλει το ποδαράκι του και εμείς να πούμε ότι άντε 300.000 ευρώ έκανες μια πάσα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα