Η δέσμευση του Φούσεκ στον Βασιλειάδη, τα θέματα βίας και η τροπολογία της αναδιάρθρωσης!

Δημήτρης Τομαράς
Η δέσμευση του Φούσεκ στον Βασιλειάδη, τα θέματα βίας και η τροπολογία της αναδιάρθρωσης!

bet365

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε μία εφ' όλης της ύλης συνάντηση με τον Πετρ Φούσεκ για την αναδιάρθρωση, τα θέματα βίας αλλά και το VAR. Τι χαρτί έστειλε η ΕΠΟ, η δέσμευση Φούσεκ για αναδιάρθρωση και τι ζήτησε ο Υφυπουργός!

Ο Βασιλειάδης τα είπε για αρκετή ώρα με τον Φούσεκ. Για το θέμα της αναδιάρθρωσης ο ειδικός σύμβουλος της ΕΠΟ δεσμεύτηκε πως θα γίνουν όλα τα συμφωνηθέντα.

Η ΕΠΟ έστειλε στο Υφυπουργείο το έγγραφο της απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής όμως τον Βασιλειάδη δεν τον καλύπτει αυτό. Έστειλε την τροπολογία του στους ανθρώπους της ΕΠΟ, ζήτησε να γίνουν οι όποιες παρατηρήσεις ή διορθώσεις και να στείλει πίσω το σχετικό χαρτί η ελληνική Ομοσπονδία. Έδωσε διορία μέχρι την άλλη Παρασκευή στην ΕΠΟ. Εάν δεν στείλει τις όποιες παρατηρήσεις της η ΕΠΟ, τότε θα νομοθετήσει άμεσα για την αναδιάρθρωση.

Για τα θέματα βίας τώρα. Ο Φούσεκ εκπροσωπώντας και τις FIFA / UEFA εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του ειδικά μετά και τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ. Συμφωνήθηκε να υπάρξει μία νέα συνολική προσπάθεια για το θέμα αυτό. Ως προς το VAR ο Πετρ Φούσεκ ενημέρωσε τον Υφυπουργό πως η ΕΠΟ βρήκε και κτίριο να το στεγάσει. Έχουν μπει όλα στην τελική ευθεία και θα γίνει μία προσπάθεια μήπως και υπάρχει VAR στον τελικό, αν και η εκτίμηση παραμένει πως θα εφαρμοστεί πλέον από του χρόνου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα