Κάιπερς: Ο Ολυμπιακός κι η προτίμησή του

Κάιπερς: Ο Ολυμπιακός κι η προτίμησή του

Κάιπερς: Ο Ολυμπιακός κι η προτίμησή του

bet365

Ο Κάιπερς μίλησε για την αγωνιστική του απραξία και την προτίμησή του να συνεχίσει στην Ελλάδα τη στιγμή που φαίνεται πως ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει παραχωρώντας τον δανεικό.

Το όνομα του Κάιπερς επανέρχεται στο προσκήνιο. Στο Βέλγιο γράφουν για το συμβόλαιο της ΑΕΚ που δεν άρεσε στον παίκτη, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του όπου φαίνεται να προτιμά να παίξει στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν.

Όπως φαίνεται, ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει και στη συνέχεια θα τον παραχωρήσει δανεικό ώστε να επανέλθει στην κατάσταση που τον γνωρίσαμε με τη φανέλα του Εργοτέλη.

Ο Βέλγος, νεαρός στράικερ, μίλησε στην «Hetlaatste Nieuw» για την ιστορία του και το γεγονός ότι τον έχει... μπλοκάρει αγωνιστικά ο Εργοτέλης για έναν χρόνο.

«Μου είπαν ότι δεν θα παίξω ξανά χωρίς να υπογράψω. Ελαβα άλλες προτάσεις το προηγούμενο καλοκαίρι και χειμώνα αλλά ο Εργοτέλης με μπλόκαρε για έναν χρόνο.

Προπονούμαι κάθε μέρα, αλλά δεν παίζω σε ματς. Είναι ένα σκληρό πλήγμα. Εχασα μια χρονιά αγωνιστικά αλλά τώρα νιώθω πιο ώριμος λόγω των όσων συνέβησαν. Είμαι αισιόδοξος για τη χρονιά που έρχεται ενώ είμαι και σε καλή φυσική κατάσταση. Επιπλέον προπονούμαι με προσωπικό προπονητή.

Δεν πρόκειται να πω ότι μπορώ αμέσως να χειριστώ θέση βασικού στην πρώτη κατηγορία. Έχω μια μικρή προτίμηση στο να συνεχίσω στην Ελλάδα. Στο Βέλγιο είμαι απλά ένας νεαρός παίκτης που δεν τα κατάφερε στη Σταντάρ, στην Ελλάδα είμαι το επίπεδό μου είναι υψηλότερο ως ένας τοπ σκόρερ. Ήμουν στο φως της δημοσιότητας κάθε εβδομάδα. Αυτό δεν έχει ξεχαστεί ύστερα από έναν χρόνο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα