Πρώτος ο Ολυμπιακός στα εισιτήρια, ανεβαίνει ο Αρης (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτος ο Ολυμπιακός στα εισιτήρια, ανεβαίνει ο Αρης (pic)

bet365

Μετά το πέρας της 26ης αγωνιστικής στην Super League ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι πρώτος στα εισιτήρια με τον 4ο Άρη να έχει μειώσει την διαφορά του (σ.σ. στον αριθμό των εισιτηρίων) από την 3η θέση και πέντε επαρχιακές ομάδες, εκ των οποίων οι ΟΦΗ και Παναιτωλικός, να παραμένουν στην πρώτη δεκάδα.

Τελείωσε και η 26η αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό να έχει την πιο μεγάλη προσέλευση στις αναμετρήσεις του προγράμματός της, καθώς με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη ήταν 24.670 κόσμος. Στην θέση Νο2 από πλευράς προσέλευσης στην αγωνιστική ήταν το παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ με 9.283 φιλάθλους. Μάλιστα ο Άρης στην 4η θέση μείωσε την διαφορά του από την 3η θέση καθώς η ΑΕΚ έχει πια λιγότερα από 10.000 εισιτήρια μ.ο. και η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι κοντά στα 9.200 κατά μέσο όρο.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο της... ανάγνωσης του πίνακα των εισιτηρίων είναι πως πέντε ομάδες από την επαρχία, ο 6ος ΟΦΗ, ο 7ος ΠΑΣ, η 8η ΑΕΛ, ο 9ος Παναιτωλικός και ο 10ος Αστέρας εξακολουθούν να πλαισιώνουν την πρώτη δεκάδα. Στις δε 12 πρώτες θέσεις οι ομάδες από την πρωτεύουσα είναι ο πρώτος της κατάταξης Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος. Η δε Θεσσαλονίκη εκπροσωπείται από τον 2ο ΠΑΟΚ και τον 4ο Άρη.

Τέλος τις χειρότερες επιδόσεις της κατηγορίας έχουν ακόμα οι Απόλλων Σμύρνης και Ατρόμητος. Οι δύο αθηναϊκές ομάδες που κατέχουν την προτελευταία και τελευταία θέση αντίστοιχα. Στην Gallery μπορείτε να δείτε το σχετικό πινακάκι της Λίγκας. Στο σύνολο πάντως μέχρι σήμερα έχουν κοπεί (σ.σ. ως προς την φετινή σεζόν) 1.116.127 εισιτήρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα