Τα τέσσερα σημεία που στάθηκε ο Ολυμπιακός για τους ισχυρισμούς του Παναθηναϊκού

Δημήτρης Τομαράς
Τα τέσσερα σημεία που στάθηκε ο Ολυμπιακός για τους ισχυρισμούς του Παναθηναϊκού

bet365

Από πλευράς του Ολυμπιακού έδωσαν έμφαση σε τέσσερα σημεία των ισχυρισμών της νομικής πλευράς του Παναθηναϊκού σε σχέση με το ντέρμπι του ΟΑΚΑ...

Υπάρχουν τέσσερα σημεία στα οποία στάθηκαν στον Ολυμπιακό σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν από μεριάς του Παναθηναϊκού. Πρώτον ότι ο Παναθηναϊκός ζήτησε να γίνει το ντέρμπι χωρίς κόσμο και να βγει τέτοιο σκεπτικό στην απόφαση, δίνοντας την εντύπωση στους ανθρώπους των ερυθρόλευκων ότι μπορεί να φοβούνται επεισόδια. Δεύτερον πως στον Παναθηναϊκό επέμεναν ότι η αστυνομία εγγυήθηκε την ομαλή συνέχιση του αγώνα ενώ ήταν εκείνη με την οποία έγιναν όλες οι συζητήσεις για τις διακοπές.

Τρίτον ότι στον Παναθηναϊκό ανέφεραν σε ένα σημείο ότι υπήρχαν διαπιστευμένοι άνθρωποι της ομάδας - που φάνηκαν και στα βίντεο - στην διάρκεια των επεισοδίων. Τέταρτον η επιμονή του Παναθηναϊκού στο σκέλος της κρίσης ενός διαιτητή που εάν ισχύσει μία τέτοια απόφαση θα προκαλέσει πολύ μεγάλες επιπτώσεις στο πως θα λειτουργούν και θα κινούνται από εδώ και πέρα οι ρέφερι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα