Δυναμική η στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού στο τελευταίο φετινό ματς εντός!

Δημήτρης Τομαράς
Δυναμική η στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού στο τελευταίο φετινό ματς εντός!

bet365

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποδείχθηκε ο ιδανικός 12ος παίκτης του και στην τελευταία φετινή εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση με την Ξάνθη.

Τρομερή η στήριξη του κόσμου των Πειραιωτών στο παιχνίδι με την Ξάνθη, που είναι το τελευταίο φετινό για τον Ολυμπιακό. Οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων με φωνή, συνθήματα και χειροκροτήματα στήριξαν εκ νέου την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, θέλοντας έτσι να δείξουν το πόσο εκτιμούν την μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο πειραϊκός σύλλογος και πως ειδικά το τελευταίο διάστημα παρότι ουσιαστικά είχε διασφαλίσει την 2η θέση συνέχιζε να παίζει με φουλ τις... μηχανές. Μάλιστα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για το θέμα αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα