Γκιγιέρμε: Το σερί από το βραζιλιάνικο «τούρμπο» του Ολυμπιακού! (vid, pic & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Γκιγιέρμε: Το σερί από το βραζιλιάνικο «τούρμπο» του Ολυμπιακού! (vid, pic & poll)

bet365

Ο έμπειρος χαφ του Ολυμπιακού κάνει ένα τρομερό φίνις στην χρονιά, σκοράροντας δύο φορές στο ματς με την Ξάνθη και έχοντας και ασίστ, δείχνοντας εκ νέου την ποιότητά του και έχοντας τρία παιχνίδια στην σειρά που βρίσκει δίχτυα!

100% Επιστροφή* χρημάτων Αταλάντα - Έμπολι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Γκιγιέρμε αναμφίβολα ήταν από τις μεταγραφές που ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι πλήρωσε και πλήρωσε με ένα σεβαστό ποσό που έφτασε τα 2,5 εκατ. ευρώ. Και όλα αυτά προκειμένου να πείσει την Λα Κορούνια να τον αφήσει και ενώ αρχικά η τιμή του ήταν στα 4 εκατ. ευρώ. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος χαφ δείχνει πως όσο περισσότερο παίζει τόσο πιο καλά προσαρμόζεται και έχει βαλθεί να κλείσει τρομερά την χρονιά. Γκολ με τον Ατρόμητο, τέρμα με τον Παναιτωλικό και ενώ σκόραρε δις και είχε και ασίστ με την Ξάνθη. Δηλαδή από την 26η αγωνιστική και μετά σκοράρει συνέχεια και ενώ έχει βρει και τρομερή χημεία με τον Φορτούνη, που του έχει... φτιάξει τρία από τα τέσσερα γκολ του το τελευταίο διάστημα!

Ένας Φορτούνης που έφτασε αισίως τα 11 γκολ και τις 9 ασίστ σε 25 ματς στο πρωτάθλημα και είναι πια μία... ανάσα από το double double και στην Λίγκα. Ο Φορτούνης θέλει άλλες δύο ασίστ για σπάσει την επίδοση του Τζόρτζεβιτς ενώ είναι 3ος σκόρερ στο πρωτάθλημα και πρώτος στις ασίστ. Με αυτά και με αυτά το «τούρμπο» των Πειραιωτών από τη Βραζιλία έχει στο πρωτάθλημα 21 εμφανίσεις με 4 γκολ σε 21 τελικές, 1 ασίστ, 25 γεμίσματα, 61 κλεψίματα, 15 επεμβάσεις και 27 φάουλ υπέρ σε 1905 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα στα κλεψίματα είναι πρώτος και με διαφορά με τον 2ο Καμαρά να έχει 36 και τον 3ο Μπουχαλάκη 30 (σ.σ. πλην του Σα που έχει 66 αλλά είναι κίπερ).
Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ
Ο Μήτρογλου είχε καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και για τον πανηγυρισμό του ως... πιστολέρο. Ο Γκιγιέρμε έχει τον δικό του ξεχωριστό πανηγυρισμό με πιστόλια, που έχει καθιερώσει στα τελευταία ματς, πανηγυρίζοντας έξαλλα και τονίζοντας με κάθε τρόπο το πόσο σωστή ήταν η επιλογή του να πιάσει Λιμάνι και να συνεργαστεί με έναν προπονητή, τον Πορτογάλο Πέδρο Μαρτίνς, που αρέσκεται στο να δουλεύει με παίκτες από τη Βραζιλία.
Ο Γκιγιέρμε στις τελευταίες αγωνιστικές (26η - 28η αγωνιστική):
Με τον Ατρόμητο στο 2-1: Στο 50ο λεπτό ο Φορτούνης με εξαιρετική κίνηση και μπαλιά βρήκε τον Γκιγιέρμε που με κεφαλιά σκόραρε για το 1-1.
Με τον Παναιτωλικό στο 0-5: Στο 61' μετά από τρομερή ενέργεια και... άδειασμα αντιπάλου από τον Φορτούνη που βγάζει την σέντρα η μπάλα πάει στο κεφάλι του Γκιγιέρμε για να γίνει το 0-3.
Με Ξάνθη στο 4-0: Πρώτο γκολ του Γκιγιέρμε στο 10' με εξαιρετική κεφαλιά μετά από το κόρνερ του Φορτούνη για το 1-0.
Δεύτερο γκολ του Βραζιλιάνου για το 2-0 από κοντά με πολύ καλό τελείωμα από γύρισμα του Ομάρ. Η φάση είχε ξεκινήσει από κλέψιμο του Γκιγιέρμε.
Ο Γκιγιέρμε θα βγάλει και ασίστ στο ματς. Βαθιά και τρομερή μπαλιά του Γκιγιέρμε στον Φορτούνη που τον βγάζει μόνο του απέναντι στον Ζίβκοβιτς και μπαίνει το γκολ για το 4-0 στο 57'.
- Δείτε ξανά εδώ τα γκολ στο Ολυμπιακός - Ξάνθη 4-0, στην Gallery τα stats του Γκιγιέρμε και στο πρωτάθλημα και πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα