Μαρινάκης για μπάσκετ και Αγγελόπουλος: «Εχουν ξοδέψει πολλά»

Μαρινάκης για μπάσκετ και Αγγελόπουλος: «Εχουν ξοδέψει πολλά»

Gazzetta team
Μαρινάκης για μπάσκετ και Αγγελόπουλος: «Εχουν ξοδέψει πολλά»

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε και για το μπάσκετ του Ολυμπιακού και τους κύριους Αγγελόπουλους ενώ αναφέρθηκε και στον Ερασιτέχνη!

100% Επιστροφή* χρημάτων Νάπολι - Άρσεναλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης ρωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου και για το θέμα του μπάσκετ ενώ ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» μίλησε και για τον Ερασιτέχνη.

«Το ξεκαθάρισα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτή τη στιγμή ιδιοκτήτες είναι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και θα παραμείνουν. Έχουν ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα, έχουν φέρει δύο ευρωπαϊκά, αγαπούν τον Ολυμπιακό, τους στηρίζω και είμαι δίπλα τους. Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ο Ολυμπιακός, Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Είμαστε εγγυητές»

«Παραλάβαμε τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό το 2010 με επτά εκ. ευρώ χρέη και διαλυμένο. Ξοδέψαμε πάνω από 25 εκ. ευρώ με αποδείξεις όχι με λόγια. Έχουμε δει ένα θαύμα. Τις ομάδες στο βόλεί και στο πόλο που έχουν φέρει ευρωπαϊκά τρόπαια. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο που συντηρεί τόσα τμήματα και πρωταγωνιστούν»

«Μπορέσαμε να το πετύχουμε με σκληρή δουλειά με πολλά χρήματα. Γι' αυτό βλέπετε αυτό το θαύμα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα