Ατρόμητος: Αυστρία ή Γερμανια η προετοιμασία

Ατρόμητος: Αυστρία ή Γερμανια η προετοιμασία

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Αυστρία ή Γερμανια η προετοιμασία

bet365

Αναλυτικά για το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ενημέρωσε ο Ατρόμητος και το μόνο που απομένει είναι να επιλεγεί το προπονητικό κέντρο που θα τον φιλοξενήσει, μεταξύ τριών υποψήφιων που έχουν υπόψιν τους στην ΠΑΕ. «Πρώτη» στις 24 Ιουνίου.

Αναντολού Εφές - Μπαρτσελόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σε δυο στάδια θα διεξαχθεί η φετινή προετοιμασία του Ατρόμητου, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Όπως αναφέρουν αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους, οι Περιστεριώτες θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη και το δεύτερο σε προπονητικό κέντρο του εξωτερικού. Ήδη έχουν επιλεγεί τρία κέντρα (2 στην Αυστρία και 1 στη Γερμανία), τα οποία θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Team Manager, Νίκο Λαζαρίδη, προκειμένου να παρθεί η τελική απόφαση.

Η πρώτη προπόνηση με την παρουσία οπαδών έχει οριστεί για τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ (Από 20 Ιουνίου μέχρι 28 Ιουνίου)

20 Ιουνίου Επιστροφή της ομάδας στο προπονητικό κέντρο για πλήρη ιατρικό έλεγχο

21 Ιουνίου Ολοκλήρωση ιατρικών ελέγχων σε όλους τους ποδοσφαιριστές

22 Ιουνίου Διεξαγωγή εργομετρικών τεστ στον εξοπλισμένο χώρο του προπονητικού κέντρου

23 Ιουνίου Ατομική ενδυνάμωση και χαλάρωμα στο SPA

24 Ιουνίου Πρωινή προπόνηση στο Μαζαράκη και απογευματινή προπόνηση και αγιασμός στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου με την παρουσία κόσμου

25-28 Ιουνίου Διπλές προπονήσεις στο Μαζαράκη με πρωινό και γεύμα στο προπονητικό κέντρο

Β ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ (Από 29 Ιουνίου μέχρι 8 Ιουλίου)

29 Ιουνίου Αναχώρηση για προπονητικό κέντρο του εξωτερικού

1 Ιουλίου Πρώτο φιλικό

4 Ιουλίου Δεύτερο φιλικό

7 Ιουλίου Τρίτο φιλικό

8 Ιουλίου Επιστροφή την Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας θα πραγματοποιούνται πρωινές και απογευματινές προπονήσεις με εξειδίκευση στη φυσική κατάσταση και στις τακτικές.

Τα προπονητικά κέντρα που θα εξεταστούν διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε συστήματα εκγύμνασης και αποκατάστασης.

Όλα τα κέντρα έχουν ξεχωριστά Spa center με πισινές αποκατάστασης για πλήρη επαναφορά του αθλητή μετά από μια κουραστική προπόνηση, σάουνες, τζακούζι εσωτερικού τύπου, γυμναστήριο με καινούργια όργανα γυμναστικής, δωμάτια μασάζ και φυσικοθεραπευτήριο στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

9 Ιουλίου Ρεπό

Από 10 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία στην Ελλάδα για τον πρώτο αγώνα του 2ου προκριματικού του Europa League με προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο.

13 Ιουλίου Διεξαγωγή φιλικού

18 Ιουλίου Διεξαγωγή φιλικού

25 Ιουλίου 1ος αγώνας 2ου προκριματικού γύρου Europa League

1 Αυγούστου 2ος αγώνας 2ου προκριματικού γύρου Europa League

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα