Ατρόμητος: Προχωρά με μεθοδικότητα, οργάνωση και στο βάθος... Κάναντι!

Ατρόμητος: Προχωρά με μεθοδικότητα, οργάνωση και στο βάθος... Κάναντι!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Προχωρά με μεθοδικότητα, οργάνωση και στο βάθος... Κάναντι!

bet365

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το πλάνο της προετοιμασίας, δείχνοντας πως στο Περιστέρι συνεχίζουν να δουλεύουν με μεθοδικότητα κι οργάνωση, ενώ από αυτό φαίνεται να υπάρχει κι αισιοδοξία στο θέμα Κάναντι!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ατρόμητος εξασφάλισε την πρόκρισή του στα προκριματικά του Europa League. Μαζί με αυτό, το χτίσιμο της ομάδας της νέας σεζόν θα γίνει και πάλι στο εξωτερικό, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ το απόγευμα της Παρασκευής. Αυτό που προέκυψε από την επίσημη ενημέρωση είναι πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία ή στη Γερμανία.

Το γεγονός αυτό και το πόσο άμεσα ανακοινώθηκε το καλοκαιρινό πρόγραμμα της ομάδας τους Περιστερίου, δείχνει για ακόμα μια φορά την μεθοδικότητα και την οργάνωση με την οποία δουλεύουν όλοι στο «αστέρι». Κι αν το θέμα του προπονητή δεν έχει ξεκαθαρίσει, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον καλοκαιρινό σχεδιασμό της προετοιμασίας συμμετείχε και ο Νταμίρ Κάναντι, κάτι που ίσως σημαίνει πως το θέμα της ανανέωσής του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Άλλωστε, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα κι από τις χώρες στις οποίες βρίσκονται τα τρία προπονητικά κέντρα που εξετάζονται, καθώς είναι περιοχές που γνωρίζει πολύ καλά ο Αυστριακός.

Οι άνθρωποι της ομάδας, έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από όσα είδαν πέρσι στην Αυστρία και πιο συγκεκριμένα στο Μόνταφον όπου... χτίστηκε η ομάδα, κάτι που έπαιξε τον δικό του ρόλο στο να επιλέξουν και πάλι την κεντρική Ευρώπη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκτός από τις εγκαταστάσεις, αυτό που θα μετρήσει στην τελική επιλογή είναι και τα φιλικά που θα μπορέσει να κλείσει ο Ατρόμητος, τα οποία θέλει να είναι και πάλι δυνατά ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στο πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι.

Το επόμενο διάστημα, όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ, θα βρεθεί στα τρία προπονητικά κέντρα που έχουν ξεχωρίσει ο Νίκος Λαζαρίδης και δεν αποκλείεται μαζί του να είναι κι ο Νταμίρ Κάναντι! Αυτό θα συμβεί δεδομένα αν ο Αυστριακός μέχρι τότε έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, αλλά είναι εξίσου πιθανό να ταξιδέψει μαζί με τον team manager της ομάδας, ακόμα κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Αυστριακός, ανεξαρτήτως του αν θα μείνει ή όχι έχει αγαπήσει τον Ατρόμητο και θέλει να βοηθήσει σε κάθε περίπτωση την ομάδα του Περιστερίου ώστε να επιλέξει το καλύτερο μέρος για την καλοκαιρινή του προετοιμασία. Όσον αφορά το συμβόλαιό του; Ακόμα δεν υπάρχει κάποια θετική ή αρνητική εξέλιξη, με το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου να είναι και το πλέον κρίσιμο, με τις ενδείξεις αυτή τη στιγμή να είναι θετικές και προς την παραμονή του στο Περιστέρι για ακόμα ένα χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα