Ολυμπιακός: Με το σλόγκαν «παίρνω θέση στην κερκίδα» παρουσίασε τα διαρκείας του

Ολυμπιακός: Με το σλόγκαν «παίρνω θέση στην κερκίδα» παρουσίασε τα διαρκείας του

Ολυμπιακός: Με το σλόγκαν «παίρνω θέση στην κερκίδα» παρουσίασε τα διαρκείας του

bet365

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε με κάθε επισημότητα το μεσημέρι της Δευτέρας τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονιά με νέο σλόγκαν το «παίρνω θέση στην κερκίδα. Ολυμπιακός και πάλι Ολυμπιακός».
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του Παναγιώτη Μπαντούνα, που είναι υπεύθυνος στο κομμάτι της διαχείρισης των εισιτηρίων, παρουσίασε τα φετινά διαρκείας, των οποίων η διάθεση θα αρχίσει σχετικά με την 1η περίοδο από τις 7 Μαϊου (σ.σ αύριο Τρίτη).
Μεταξύ άλλων ο Μπαντούνας στην παρουσίαση των διαρκείας επισήμανε: «Καλησπέρα σας. Σας καλωσορίζουμε στην παρουσίαση των διαρκείας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη και τα 19.500 διαρκείας αλλά και το ότι είχαμε τον πιο μεγάλο μέσο όρο διαρκείας με 2ο τον ΠΑΟΚ και 3η την ΑΕΚ. Για όλα τα διαρκείας θα υπάρχουν εκπτωτικά κουπόνια για το Red Store καθώς και για τις εμφανίσεις. Για μία μικρή αύξηση που υπάρχει (σ.σ. και δεν ξεπερνάει το 10%) όλα αυτά τα χρόνια ο ηγέτης μας κ. Μαρινάκης έχει προχωρήσει σε μείωση 50% ενώ η τωρινή Κυβέρνηση αυξάνει το ΦΠΑ.
Επίσης σε σχέση με τα εισιτήρια της περσινής χρονιάς η διαφορά στις τιμές με τα διαρκείας είναι μεγάλη. Υπάρχουν παραδείγματα σε Θύρες που για όλη την χρονιά το κόστος ήταν 500 ευρώ όταν για ένα διαρκείας θα ήταν 145». Ο Παναγιώτης Μπαντούνας στάθηκε και στην ανάγκη της ενίσχυσης του Ερασιτέχνη μέσω του ποσού των 50 ευρώ. Το νέο σλόγκαν θα είναι «Παίρνω θέση στην κερκίδα. Ολυμπιακός και πάλι Ολυμπιακός».
Σχετικά με το ρεκόρ ο κ. Μπαντούνας εξήγησε πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να περάσει τις 23.000 λόγω του σχετικού πλαισίου. Ο στόχος - όπως διευκρίνισε - είναι αυτός. Ακόμα ότι δεν υπάρχει το νομικό πλαίσιο όπου εάν κάποιος κάτοχος διαρκείας δεν χρησιμοποιεί το εισιτήριό του για έναν αγώνα να μπορεί να καλυφθεί από έναν άλλο φίλαθλο με εισιτήριο. Οι τιμές στα διαρκείας ξεκινούν από τις Θύρες 3-7 με 60 ευρώ ενώ στην Family κερκίδα ένας ενήλικας και ένα παιδί θα πληρώνουν 210 ευρώ. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις τιμές στην φωτό από κάτω:
Η 1η περίοδος διάθεσης είναι από 7/5 έως 5/6 και 2η περίοδος ξεκινά από τις 10/6. Όποιος πάρει έγκαιρα τα διαρκείας του μάλιστα θα γλιτώσει μία μικρή αύξηση που θα υπάρξει εφόσον περάσει στην φάση των ομίλων του Champions League ή στους ομίλους του Europa ο Ολυμπιακός. Θυμηθείτε εδώ την περσινή παρουσίαση και δείτε στην Gallery όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα διαρκείας των Πειραιωτών. Δείτε και εδώ τα σχετικά και απαραίτητα στοιχεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα