Πρώτα οι επεκτάσεις, μετά οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό!

Πρώτα οι επεκτάσεις, μετά οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό!

Πρώτα οι επεκτάσεις, μετά οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό!

bet365

Προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που εκπνέουν και αποτελούν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

Η ώρα των συζητήσεων για τα νέα συμβόλαια έφτασε στον Παναθηναϊκό! Η σεζόν ολοκληρώθηκε, η αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού από τον Δώνη και τον Νταμπίζα έχει διαμορφώσει τα δεδομένα για τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» και στο «πράσινο στρατόπεδο» έχουν ως ξεκάθαρη προτεραιότητα τις επεκτάσεις στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ και αποτελούν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός πρώτα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε αυτό το κομμάτι και μετά θα κινηθεί για να κάνει τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Εξάλλου, μιλάμε για αρκετά σημαντικούς παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να παραμείνουν και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα.

Δημήτρης Κουρμπέλης, Εμάνουελ Ινσούα, Γιάννης Μπουζούκης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Φάνης Μαυρομμάτης και Δημήτρης Εμμανουηλίδης μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2020 και ο Παναθηναϊκός καλείται να φτάσει σε συμφωνία και με τους έξι ποδοσφαιριστές, ώστε να τους διατηρήσει στο ρόστερ και παράλληλα να έχει και πάλι ισχυρή διαπραγματευτική θέση για το μέλλον τους και τις όποιες προτάσεις είναι πιθανό να έρθουν από το εξωτερικό μελλοντικά.

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, έχει τις δικές της δυσκολίες και μένει να δούμε αν θα δικαιωθεί η επιλογή του Νίκου Νταμπίζα να μπει σε συζητήσεις στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου με όλους τους ποδοσφαιριστές, έχοντας αφήσει την χρονιά να κυλήσει και τους παίκτες σε έξι μήνες από τώρα να μπορούν να διαπραγματευθούν ελεύθερα τον επόμενο προορισμό της καριέρας τους.

Από κει και πέρα, ξεχωριστή περίπτωαη αποτελεί ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός μένει ελεύθερος άμεσα, στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν να τον διατηρήσουν με τους δικούς τους όρους και όσο ο έμπειρος άσος δεν βρίσκει αυτό που θέλει στο εξωτερικό, τόσο πιθανότερη είναι αλλαγή δεδομένων και η παραμονή του στο «τριφύλλι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα