«Τελείωσε» τις υποθέσεις Δούμτσιο και Λυμπεράκη ο Πανιώνιος

Το παιδομάζωμα στον Πανιώνιο συνεχίζεται. Οι «κυανέρυθροι» μετά τους Σκαφίδα και Κιάκο οι Νεοσμυρνιώτες έκλεισαν άλλους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 21χρονο επιθετικό της Δόξας Δράμας, Κώστα Δούμτσιο, και τον συνομήλικό του Οδυσσέα Λυμπεράκη.
Ο πρώτος ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Δόξας Δράμας μετρώντας 6 γκολ σε 17 εμφανίσεις στο εξάμηνο που αγωνίστηκε στην Δράμα, ενώ στο πρώτο μισό αγωνίστηκε με την φανέλα του Αιγινιακού έχοντας 2 γκολ σε 8 συμμετοχές.
Ο Δούμτσιος θα αποτελέσει μια καλή εναλλακτική λύση στον χώρο της επίθεσης πίσω από τον βασικό φορ (αναμένεται να δούμε αν θα είναι ο Ντουρμισάι η κάποιος άλλος) και τους Τσιλούλη και Καμαρά.
Όσον αφορά τον Οδυσσέα Λυμπεράκη αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ και την σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε την φανέλα της Καβάλας. Μάλιστα, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου των «αργοναυτών» στην Football League και στον Πανιώνιο προορίζεται να είναι η πρώτη εναλλακτική λύση πίσω από τον Σαραμαντά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΔΟΞΑ ΛΟΞΑ
Η ομάδα όσο πάει και μικραίνει και με τα χρόνια χάνει τη δυναμική που είχε. Μπύρο ξύπνα !
Arismaniac34
Ωραίος ο Δουμτσιος!
Waspros Rebobas
Τον Στοΐλα τον πήραμε η είναι μεγάλος?
Τριπολιτσα
Ο Δούμτσιος νομίζω είναι ο ποδοσφαιριστής που είχε τρίψει το κεφάλι ενός Γιουγκοσλάβου παιχτη στο χορτάρι και είχε πάρει κίτρινη .
LAZLO
Πρασινη επρεπε να παρει....
ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Σωστά νομίζεις
Giorgos Dimou
Επειδή μένω Δράμα και έχω πάει στο γήπεδο αρκετές φορές, ο Δούμτσιος είναι πολύ καλός. Αν δέσει με την ομάδα θα πάει πολύ μπροστά.