Ατρόμητος: Στην Αυστρία ο Λαζαρίδης

Ατρόμητος: Στην Αυστρία ο Λαζαρίδης

Ατρόμητος: Στην Αυστρία ο Λαζαρίδης

bet365

Ο τιμ μάνατζερ του Ατρόμητου, βρίσκεται από την Τρίτη στην Αυστρία όπου και θα εξετάσει από κοντά τα υποψήφια προπονητικά κέντρα ώστε να καταλήξει σε αυτό που θα βρεθεί ο Ατρόμητος τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Θα βρεθεί και στη Γερμανία ο «Λάζα».

Το πρωί της Τρίτης αναχώρησε για την Αυστρία ο Νίκος Λαζαρίδης. Ο τιμ μάνατζερ του Ατρόμητου, αναμένεται να δει από κοντά τα τρία προπονητικά κέντρα που έχει ξεχωρίσει ο Ατρόμητος και σε ένα εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο «Λάζα», βρέθηκε από την Τρίτη λοιπόν στην Αυστρία όπου και τσέκαρε τα δύο υποψήφια προπονητικά κέντρα, ενώ την Τετάρτη θα βρεθεί και στη γειτονική Γερμανία ώστε να εξετάσει επίσης ένα υποψήφιο προπονητικό κέντρο. Φυσικά εκτός από το μέρος και τις παροχές που θα έχει το προπονητικό κέντρο που τελικά θα επιλεγεί, σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή θα παίξουν και τα φιλικά που θα μπορούν να κλειστούν. Αυτό είναι κάτι ακόμα που θα εξετάσει αυτές τις μέρες ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, καθώς στον Ατρόμητο θέλουν να δώσουν τρία δυνατά φιλικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπως συνέβη και πέρσι.

Η επιστροφή του Νίκου Λαζαρίδη στην Ελλάδα, αναμένεται τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τις επόμενες μέρες, από την επιστροφή του, θα συζητήσει με τον Γιάννη Αγγελόπουλο όσα είδε σε Αυστρία και Γερμανία κι από κοινού θα καταλήξουν μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας στο προπονητικό κέντρο που θα... χτιστεί ο νέος Ατρόμητος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα