Τα τυπικά για Ξάνθη και Κίκο Ραμίρεθ

Gazzetta team
Τα τυπικά για Ξάνθη και Κίκο Ραμίρεθ

bet365

Ο Κίκο Ραμίρεθ θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν τον διάδοχο του Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο της Ξάνθης κι αναμένεται εκτός απροόπτου σήμερα (20/05) στην ακριτική πόλη για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου.

Δυο σεζόν μετά την πρόσληψή του, ο Μίλαν Ράσταβατς αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης και μέσα σε λίγες μέρες φαίνεται πως βρέθηκε ο αντικαταστάτης του.

Ο λόγος για τον Κίκο Ραμίρεθ, που βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Σμύρνης τον Αύγουστο του 2018, πριν τελικά αρνηθεί την πρόταση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Ο Ισπανός τεχνικός και η Ξάνθη έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία και αναμένεται σήμερα Δευτέρα (20/05), εκτός απροόπτου, στην Ξάνθη, ώστε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και να αναλάβει τον πάγκο του συλλόγου.

Φαίνεται λοιπόν πως απομένουν τα τυπικά, ώστε ο Ραμίρεθ να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Ακρίτες.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο 48χρονος (14/07/70) προπονητής γεννήθηκε στην Ταραγόνα, όπου ξεκίνησε την καριέρα του, ως βοηθός προπονητής. Στη συνέχεια ανέλαβε την ομάδα Νέων του συλλόγου, ενώ ακολούθως προπόνησε την Πόμπλα Μαφουμέτ (2010-2012), τη Χιμνάστικ (2012), τη Οσπιταλιτέτ (2013-2015), την Καστεγιόν (2015/16), τη Βίσλα Κρακοβίας (2017) και τη Σαμπαντέλ (2019).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα