Απόλλων Σμύρνης: Στέλνουν Κουσίγιας στην Ελλάδα

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Στέλνουν Κουσίγιας στην Ελλάδα

bet365

Οι συμπατριώτες του Αργεντινού γκολκίπερ τον φέρνουν ένα βήμα πριν έρθει στην πατρίδα μας. Προτάθηκε σε διάφορες ομάδες.

Η περίπτωση του Αγκουστίν Κουσίγιας μας έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς οι συμπατριώτες του 29χρονου Αργεντινού γκολκίπερ αναφέρουν πως σύντομα θα έρθει στη χώρα μας. Ορισμένα εκεί δημοσιεύματα τον εμπλέκουν με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως φαίνεται πως ο έμπειρος πορτιέρε έχει προταθεί σε ορισμένες ομάδες (π.χ. Ξάνθη και ΟΦΗ) και υπάρχουν προϋποθέσεις να απασχολήσει.

Κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου (ιταλικού, ο Κουσίγιας έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Ρίβερ, ενώ μεταξύ άλλων έπαιξε στην Τίγκρε της χώρα του, στην ισπανική Μαλαγκουένο, στη Λα Καλέρα της Χιλής και την Ρεντίστας της Ουρουγουάης. Τελευταίος του σταθμός είναι η Αουόρα της Βολιβίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα