Μένει ΟΑΚΑ και δεν επιστρέφει Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Μένει ΟΑΚΑ και δεν επιστρέφει Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Μένει ΟΑΚΑ και δεν επιστρέφει Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

bet365

Τα σενάρια περί επιστροφής στην Λεωφόρο, έστω και για κάποιους αγώνες του Παναθηναϊκού, διαψεύστηκαν από την ΠΑΕ.

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί κάπως οι σχέσεις μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, μετά από μία περίοδο έντασης, πέρυσι το καλοκαίρι.

Η συμφωνία για το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης μέσω των διαρκείας αλλά και των απλών εισιτηρίων το επιβεβαιώνει αυτό, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι έχουμε φτάσει στο σημείο οι «πράσινοι» να επιστρέψουν στην Λεωφόρο.

Το Σάββατο κυκλοφόρησε το σενάριο που ήθελε τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος να έχουν λάβει την απόφαση για επιστροφή στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού», με εξαίρεση τα ντέρμπι που θα παρέμεναν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Κάτι όμως που διαψεύστηκε από την ΠΑΕ, από την οποία ξεκαθάριζαν πως κάθε ομάδα δηλώνει υποχρεωτικά δύο έδρες και πως δεν υπάρχει προγραμματισμός ή διεργασίας για να γυρίσει η ομάδα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα