O Βερμάελεν απέρριψε την Αντερλεχτ, ανοιχτό για Ολυμπιακό

Gazzetta team
O Βερμάελεν απέρριψε την Αντερλεχτ, ανοιχτό για Ολυμπιακό

bet365

Μετά τους Ισπανούς, ήταν η σειρά των Βέλγων να αναφερθούν στο θέμα του Τόμας Βερμάελεν και στις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Ελλάδα - Ιταλία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το απόγευμα της Πέμπτης η ισπανική εφημερίδα «As» όχι μόνο πρόσθεσε έναν ακόμα παίκτη στην τεράστια λίστα με τα ονόματα που βγαίνουν στις εφημερίδες αλλά το πήγε κι ένα βήμα πιο μπροστά. Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον Τόμας Βερμάελεν ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Στο ίδιο δημοσίευμα μάλιστα γινόταν λόγος και για την... συμβολή του Ερνέστο Βαλβέρδε σε αυτήν την μεταγραφή.

Μία μέρα μετά ήρθαν οι Βέλγοι για να γράψουν για το θέμα Βερμάελεν-Ολυμπιακός. Κι αυτό είχε να κάνει με την πρόταση που αρνήθηκε ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός. Η Αντερλεχτ του Βινσέντ Κομπανί του πρότεινε τριετές συμβόλαιο αλλά και θέση στο τεχνικό τιμ. Θυμίζουμε πως ο Κομπανί πριν από μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκε από την Αντερλεχτ ως παίκτης-προπονητής.

Κι αυτή η αρνηση του Βερμάελεν, σύμφωνα πάντα με τους Βέλγους, έχει να κάνει με την πρόταση που έχει από τον Ολυμπιακό για την οποία όπως γράφουν στην πατρίδα του «είναι ανοιχτή η υπόθεση». Επιβεβαιώνουν δηλαδή τους Ισπανούς ότι υπάρχει πρόταση του Ολυμπιακού για τον Βερμαέλεν, αλλά πρόσθεταν πως ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα