Αστέρας Τρίπολης: Πάει για Μολίνα (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Αστέρας Τρίπολης: Πάει για Μολίνα (vid)

bet365

Ο 23χρονος κεντρικός χαφ από τη δεύτερη ομάδα της Λεβάντε, είναι ο επόμενος «στόχος» των Αρκάδων από την Ισπανία
Ακόμη μία προσθήκη από την Ισπανία φαίνεται πως έχει στα «σκαριά» ο Αστέρας Τρίπολης, που ανακοίνωσε σήμερα εκείνη του Σίτο. Οι Αρκάδες κινούνται για την απόκτηση του Αρτούρο Μολίνα, ο οποίος αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της χώρας του, με την δεύτερη ομάδα της Λεβάντε και πέρσι είχε 32 συμμετοχές και 4 γκολ. Ο 23χρονος κεντρικός χαφ (8αρι και 10αρι) έχει συνολικά 141 εμφανίσεις και 20 γκολ στις «μικρές» κατηγορίες της πατρίδας του και έγινε επαγγελματίας στη Λεβάντε, όταν και βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της προερχόμενος από τη Μούρθια.
Ο νεαρός δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν και όπως λέγεται στην Ισπανία, το θέμα του «κολλάει» επειδή στη νυν ομάδα του θέλουν να του ανανεώσουν τη συνεργασία και να παραχωρηθεί δανεικός με οψιόν ή να διατηρήσουν (μεγάλο) ποσοστό από τα δικαιώματά του. Γίνονται επαφές και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα